Wandelend Counselor

DEKSELS - PRAKTIJK VOOR LEVENSKUNSTEN -   www.riasmid.nl

 
 

AFSPRAAK PLANNEN? > CONTACT


DEKSELS - PRAKTIJK VOOR LEVENSKUNSTEN

OP NAAR (WEER) MEER LEVENSGELUK

                             .... KOM VIA REVITALISERING BIJ JE KERN                                                


HET LOOPT EVEN NIET ZO LEKKER...?


HET LOOPT EVEN NIET ZO LEKKER

..... VAN JE PAD AF ...?

In bijvoorbeeld drie sessies wandelend gecoacht worden op je ‘coachvraag’ in t Roegwold weet jij weer welk pad je wilt volgen; in je werk, in je privé, na of vanuit je burn-out. Je voelt je niet fit; je bent niet happy op je werk; als zzp-er heb je niet voldoende opdrachten om van te leven; je blijft maar steeds in die vervelende griep hangen of je hooikoorts komt erger opzetten dan ooit... al met al vind je je draai niet goed. Het loopt niet lekker! Wat kun je nu nog doen om weer voldaan, aandachtig, vol (levens)geluk te functioneren?


Ja gaat op zoek en al wandelend kom je letterlijk weer in beweging en hervind jij je eigen pad. Je krijgt via behapbare oefeningen in dit schitterende natuurgebied nieuwe inzichten. Hierdoor kun je het toepassen in en aan je eigen omstandigheden. In de eer


Maak kennis met mijn jarenlange ervaring als Wandelend Counselor:

‘Wandelend praat het ‘makkelijker’ zeggen de meeste van mijn cliënten. Opeens is er dan een moment dat de pas wordt ingehouden of dat we stilstaan, zomaar? Niets gebeurd zonder reden. Tja en sòms... soms wil ik het er wel uit trèkken, dat dóe ik natuurlijk niet! Het is de kunst om te kietelen, wat te plagen, voorbeelden te laten zien ... te spiegelen. Te be-rusten, stille stiltes te durven laten vallen en te laten zijn. En dan opeens zie je dat t 'kwartje' valt! En dan ben ik zó blij, te zien dat de client t ZIET, inziet, inzicht, uitzicht ... En dán kun je samen weer voort! Dát is een onderdeel van wandelend coachen, counselen. Ook de natuur coacht mee. De spiegeling in t water, de smalle steiger, het knuppelpad, over het moeras, de balans, de horizon, de warmte van de zon, de harde wind, een briesje.... En nog veel meer! Heerlijk om te doen! Geen leuker vak. Elk seizoen!’KOM IN BEWEGING
Als Wandelend Counselor maak ik gebruik al dan niet vanuit stilte, van het landschap, de omgeving, de vier elementen en mijn intuïtie. Maar ook vanuit een opdracht van een opdrachtgever of de wens van de client.

Soms kan een wandelsessie een aanvulling zijn op het lopende counsel- of coachtraject. Ria Smid vult dit intuïtief in, afhankelijk van de mogelijkheden van de conditie en intentie van de cliënt.

De coach neemt haar cliënt, naar behoefte, mee op pad. Samen gaan ze aan de wandel, ze komen letterlijk in beweging. Hoe de sessie verloopt is niet van te voren in te vullen. Er zijn momenten waarop er stilgestaan wordt; inzichten komen aan de oppervlakte. Vaak heft dit moment blokkades op die in een reguliere setting niet -direct- aan het licht waren gekomen.


Coachwandelingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden ondergaan. Intuïtie en Mindfulness (meditatie) zijn dan onderdelen van deze coachwijze.


Terug naar HOME

Wandelend Coach

Op locatie


Vertrekpunten


 1. -Schildwolde

        - Hoofdweg

        - t Roegwold Plankenpad  

        - Fraeylemaborg bos

        - Schildmeer

- Loppersum

 1. -Zuidbroek

 2. -Haren

 3. -Noordlaren

 4. -Schoorl (NH)Diverse locaties in overleg.


Meer informatie nodig?
Bel gerust.


 1. In beweging

 2. Stilstaan

 3. Ruimte

 4. Stilte

 5. Workshop ‘Warmlopen’

 6. cursus ‘Warmlopen’