Symphony of the Cells TM

deksels, Praktijk voor Levenskunsten -   www.riasmid.nl

 
 

ZELFZORG - Symphony of the Cells TM

               ...  Deksels, Praktijk voor LevenskunstenVANDAAG BEN IK IN DE OLIE...


Niet alleen vandaag, dagelijks tegenwoordig. De etherische oliën zijn al lang in mijn leven. In 1994 kwam er iemand op mijn pad en leerde me olie toepassen. Er ging een lange tijd voorbij voordat ik het totaal ben gaan toelaten. Nu biedt DōTERRA mij de meest uitgebreide mogelijkheid om de zuivere, helende etherische olie in te zetten als ondersteuning bij gezond zijn en blijven. Cadeau van Moeder Aarde. Ze zijn bij mij, bovenal als feestje in mijn leven. Mijn reukzintuig vertelt me - zolang ik mij herinner- de waarheid. De werking van deze zuivere geuren zijn intens. In de meest pure vorm. Ik koester.


SYMPHONY OF THE CELLS TM

Naast de inzet via gerichte kennis en op intuïtieve wijze zijn er ook 'ontwikkelende methodes', de symfonieën, om de etherische oliën in te zetten, waaronder de methode 'Symphony of the Cells' TM


LICHAAMSCELLEN

Deze manier werkt via de (ontblote rug en voetzolen) In op de ‘Cells’, de lichaamscellen, via de wervelkolom (spinaal). Met als doel 'harmonie en balans' voor ons lijf, het systeem en de psyche.


DOORGEVEN

Voor mij de prachtige aanvulling op 'Al Wat Is'. Ik geef het graag, ik geef het graag door. Eenmaal ondergaan kun je het zelf ook géven aan je dierbaren, familie, vrienden en kennissen, cliënten. Heilzaam, voor rust en zachtheid.


SYMFONIE

Er zijn 16 mogelijke series, symfonieën, voor de ondersteuning bij de klacht en de wens weer gezond te worden en te blijven. Ik heb gekozen voor de vier meest voor de hand liggende series.


  1. (Spijs)Vertering / stofwisseling

  2. Luchtwegen

  3. Hart en bloedsomloop

  4. Ontstekingen


HELENDE SESSIE ONDERGAAN

De kosten voor een uitgebreide sessie van 1,5 uur zijn € 75,- Plan je bezoek en neem contact met me op M. 06-53762584 (app welkom!)


WAT IS ER VERDER MOGELIJK?

Wil je zelf investeren in deze compacte helende methodiek, dan ondersteun ik je graag. Voor de kostprijs van de oliën en de behandeling van 30 min. reken ik € 25,-. In de trainingstijd investeren we gezamenlijk; op de inkoop van de etherische olie ontvang je dan 25% korting. Wat zou je verder willen weten of doen?


Symphony of the Cells™ is er om mensen te ondersteunen en te leren begrijpen dat 'het lijf' gebalanceerd mag worden op zowel psychologisch, emotioneel en spiritueel gebied. Elke sessie Symphony of the Cells™ steunt in het begrip en inzichten over het natuurlijke ontwikkelingsproces van ziek naar gezond zijn. 


Wil je meer lezen over de mogelijkheden, klik op TOTAAL AANBOD 

warme groet,
Ria Smid


Terug naar HOME

Deksels, Praktijk voor Levenskunsten - Ria Smid   |  Algemene Voorwaarden

Hoofdweg 55, 9626 AB Schildwolde M. 06-53762584 bgg stuur sms/e-mail E. info @ riasmid.nl  I. www.riasmid.nl