Haal meer uit jezelf methodiek Fovimea - Vifomea..

DEKSELS - PRAKTIJK VOOR LEVENSKUNSTEN -   www.riasmid.nl

 

HAAL MEER UIT JEZELF


DEKSELS - PRAKTIJK VOOR LEVENSKUNSTEN

OP NAAR (WEER) MEER LEVENSGELUK
                   .... KOM VIA REVITALISERING BIJ JE KERN

                                  TRAINING - FOVIMEA
              
                             NIEUWE DATA
* onder voorbehoud
FoViMeA staat voor: Focus, Visualiseren, Mediteren en Affirmeren


10 keer een ochtend FoViMeA-Training

Leer via de FoViMeA-methode in de 10-delige groepstrainingen hoe jij je passende koers uitzet en je – persoonlijke - doelen bereikt. Pas ‘deze vier elementen’ vervolgens als vanzelfsprekend toe in je dagelijkse leven: Focus, Visualiseer, Mediteer en Affirmeer.


LEER DEZE METHODIEK
… om nu eindelijk je voorgenomen doel te bereiken.

Waarom lukte het je maar zelden iets wat je je – zakelijk- voornam te bereiken? Voelde je passie of was het een bedachte opdracht voor jezelf. Waarom liet je het er op den duur bij zitten, was het toch niet iets van je wèrkelijk wilde? Op wilskracht toch – kost wat kost - bereikt wat je had voorgenomen. Bracht het de voldoening die je je wenste? Leer inzien hoe het van-zelf kan gaan…


Fo - Je hebt hersenspinsels:
... wat wil ik,
waar wil je naar toe…
... in mijn leven(sloopbaan)/  onderneming(en)?

Al jaren draai je mee, je eigen onderneming heb je ooit bewust en weloverwogen gestart. De zzp-er in jou draait op volle toeren, en toch lukt het je niet goed met dat plezier van weleer je vak uit te oefenen. Ben je op zoek naar ‘iets anders’ of ‘er iets bij’ … iets wat je weer plezier geeft. Iets waar je van kunt leven, iets wat niet iedereen doet, maar toch iets waar iedereen baat bij heeft? Iedereen? Ben je je Focus even kwijt?


Vi - je hebt er beeld bij:
... Visualiseer je wel de goede kant uit?

Visualiseren doe je soms zonder dat je er erg in hebt. Soms visualiseer je jezelf de afgrond in terwijl je je er niet eens van bewust bent.


Me – je droomt wat weg:
Meditatief momentje…

Droom je van een geel strand, zon en palmbonen, droom jij jezelf ver weg van je werkelijke droom? Of is die palmboom symbool van de droom die je wilt verwezenlijken? Droom jij weg en verdwaal je in de droom, de droom die toch nooit uit zal komen? Of durf je af en toe je grote plannen eens in te stappen: dagdromend beelden vormen in je gedachten. Soms eerst de rust creëren in je hoofd, gedachten ordenen. Vanuit de basisrust in de gedachten nieuw gedachten op te roepen en het woorden te geven …


A – je zegt waar het op staat:
Affirmeren, een soort van mantra, het ritme van je zielewens.

Soms móet je even geen blad voor de mond nemen, en gewoon zeggen waar het op staat! Moeten? Ja, móeten. Soms moet iets! Vaak omdat het je wens is en dat je jezelf hebt beloofd dit te verwezenlijken. Als je bedenkt – in woorden – hoe je droom, je wens er uit ziet, dan heb je ‘de boel’ helder! En gaat het (weer) stromen! Dan is moeten willen geworden en stroomt het de góede kant uit, jouw kant!KRACHT VAN DE HERHALING 
Hoe blijft het de goede – wenselijke -  kant uit stromen?

De kracht van de herhaling: daarom bestaat de FoViMeA-Training uit maar liefst tien lessen. Je trekt je eigen plan, in de groep. De groepsdeelnemers stimuleren elkaar, triggeren elkaar, bewust en onbewust. Hieruit kun jij je eigen delen filteren en dit is dan meteen ook de training die je je zelf geeft en die je door de lesinhoud ondergaat. Je houdt je eigen lesboek bij. Aan het eind van de tien trainingen ontvang je het e-book.JE HEBT ER ZIN IN
Wacht dan niet langer en geef je op.  >>> CONTACT
De kosten voor deze 10-delige training bedraagt € 375,- (betaling vooraf ineens) de grootte van de groep is klein, maximaal 6 personen kunnen er mee doen. WAT ER AAN BOD KOMT ...

Elke les heeft zijn eigen thema

Je houdt je eigen lesboek bij, aan het eind van de 10-delige training ontvang je het e-book met de behandelde lesstof en de oefeningen - 


1. Introductie / samenstelling 

2. Kernkwaliteit 

3. Positie

4. Keuzes 

5. Overvloed 

6. Wensen - waarden - waarheden

7. Energie - ademhaling - voedsel

8. Ont - spanning (zelfzorg) 

9. Er is meer ... 

10. Je Eigen Wijsheid 


11. Marketing

(…) mogelijkheid deze extra lesdag te volgen, wees de magneet:

 - Als je je verzet tegen dit huidige moment, verzet je je tegen het hele Universum.

- Relax, wees jezelf. Durf te vertrouwen dat mensen je waarderen om wie je nu bent.DATA
dagtraining dagen 11:00-13:00 uur


KOSTEN
> GROEPSTRAJECT (maximale groepsgrootte)
€ 395,- excl. BTW

> INDIVIDUEEL TRAJECT 10x (data/ dag traject in overleg)
€ 795,- excl. BTW

> VERKORT - INDIVIDUEEL TRAJECT 5x (data/ dag traject in overleg)
€ 395,- excl. BTWLOCATIE - SCHILDWOLDE
Midden Groningen

(afhankelijk van de grootte van de groep al dan niet Hoofdweg 55 – 9626 AB Schildwolde)


REVITALISERINGSTRAJECTEN

De 10-delige FoViMeA-Training is een van vormen van de Revitaliseringstrajecten die ik geef binnen Deksels, mijn Praktijk voor Levenskunsten. Ze hebben verschillende vormen in inhouden, kijk maar eens onder Re-vitaal. De FoViMeA is een training van 10 lessen, gegeven om de twee weken, individueel te ondergaan of in een groep van maximaal 14 personen. De overige trajecten zijn te volgen als individu of in een kleine groep in een workshopdag of weekend (tweedaagse), een midweek of langdurig (jaar/halfjaar) re-vitaal-integratietraject en/of opfriscursus.                                                                    

Terug naar HOME


HAAL MEER UIT JEZELF


gegeven door

Ria Smid

Deksels,

Praktijk voor Levenskunsten


AFSPRAAK PLANNEN?

06-53762584

info@riasmid.nlHoofdweg 55

9626 AB Schildwolde

Midden GroningenDe plek voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke ruimte en rust

tussen weidsheid van de landerijen van buurman-boer.
‘Ik help je weer in -en bij- je
persoonlijke (oer)kernkracht en geluk te komen
om vervolgens je
(door) te ontwikkelen voor jouw
optimaal haalbaar levensgeluk.’Van Fo naar Vi
Waarom van fovimea naar Vifomea?


Een periode lang 'versprak' ik me, in de zomer van 2017 deed ik dat voor het eerst, dat zijn van die dingen: de Vi kwam onbewust steeds eerst op, Vifomea. Dit was natuurlijk niet voor niets, bedacht ik mij.

In deze tijd verandert er veel (in /op de wereld, mèt moeder aarde en in (Maya en maan) energieën). Sommige groeperingen zeggen tegenwoordig 'fuck de focus'. Persoonlijk heb ik niets met het woord f*ck. Het voegt voor mij niets toe. Wel begrijp ik als geen ander dat je 'zonder focus' ook wel èrgens komt. Sommige mensen zijn 'echte denkers' en kunnen niet altijd even goed ongefocust vrij en creatief indenken. Zij hebben er uiteraard baat bij dat 'je' zonder focus eens gaat zitten dromen en wensen, wat filosoferen over iets wat nog niet is, zonder plan, zonder gericht doel. Wat gebeurt er met jou wanneer je tegen de TomTom 'zegt' doe-maar-wat.

Visualiseren betekent dat er een beeld mag ontstaan wat wenselijk is. De droom, de plaatjes, het moodboards, de soulcollage en meer ... de beelddenker kijkt en denkt in plaatjes. 70% van de bevolking 'denkt' in afbeeldingen en ziet dan pas woorden en tekst.

Iedereen kan wel wat wegdromen en in mooie plaatjes verdwijnen. Pinterest, instagram. Die sfeerplaatjes komen uit je onderbewuste. Deze hebben inhoud over sfeer, wens, afkeur en meer.

Wanneer je leert plaatjes op te roepen, ligt hierin een volgende stap: de focus.

Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden en jezelf iets meer dan 20 uren van je leven gunt om naar jezelf te kijken, hoe jij stappen zet met welk gevolg en hoe jij ze anders zou kunnen (in)zetten voor een bewust te behalen (eind)doel, om vervolgens opnieuw nog een mooi doel 'gewoon' te bereiken en nog één en nog één en nog ééntje, groter, kleiner, mooier, intenser, liefdevoller, magischer .... noem maar op!

Jouw doel!
Kom, ... kom aan boord en speel mee. Benieuwd wanneer jij overstag gaat.

Warme groet,

RIA SMIDDeksels, Praktijk voor Levenskunsten - Ria Smid   |  Algemene Voorwaarden

Hoofdweg 55, 9626 AB Schildwolde M. 06-53762584 bgg stuur sms/e-mail E. info @ riasmid.nl  I. www.riasmid.nl